Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

De Gonz

De organisatie
So What! is een jongerensociëteit met leden uit Gouda en de wijde omgeving. So What! is drie avonden per week geopend. Vrijdag treedt een band op, een cabaretier of theatergezelschap. Zaterdag is de soosavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ's. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. 

“De stichting stelt zich tot doel het bieden van mogelijkheden tot vorming van en ontspanning voor jongeren, op niet commerciële gronden.” Dit laatste wil zeggen, dat alle activiteiten georganiseerd en uitgevoerd worden door vrijwillige medewerkers, zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat. Alle inkomsten worden gebruikt om de kosten te dekken, zoals onderhoud van apparatuur, vaste lasten, programmeringkosten voor bands, theater en het organiseren van speciale activiteiten.

Alle werkzaamheden binnen So What! worden verricht door vrijwilligers, het boeken van bands,  opzetten van een themaweekend, onderhoud aan apparatuur, je kan het zo gek niet bedenken of het wordt gedaan. Dat is dan ook de kracht van So What! om altijd jong te blijven.

Lidmaatschap
So What! is een sociëteit met leden. Als je lid wilt worden van So What!, moet je de sociëteit met enige regelmaat bezoeken. Aan het eind van elk jaar wordt een aantal mensen schriftelijk uitgenodigd om lid te worden. De omvang van de groep nieuwkomers wordt bepaald door het aantal leden dat het lidmaatschap niet wil verlengen.
Elk jaar zijn er ongeveer honderd afhakers.

De voordelen van het lidmaatschap:
Je hoeft je niet bij elk bezoek in te schrijven;
Je krijgt korting op de entreeprijzen;
Je kan als eerste online kaarten kopen;
Je mag op vrijdagen en zaterdagen ook van 0.00 uur tot 1.00 uur naar binnen.  

Openingstijden

Vrijdag 22.00 tot 00.00
Zaterdag 22.30 tot 00:00
Leden kunnen tot 01.00 naar binnen

Zondag eetcafé 17.00 tot 20.00  

 

Contactgegevens:
So What!
Vest 30
2801 VE Gouda
tel.: 0182- 519232
mail bands: pc@so-what.nl
siyte: www.so-what.nl