Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Uit

Op deze pagina kun je opzoeken waar uit te gaan. Of het nou in een theater/comedy club is, in een dicotheek/dance club, op een festival, een concert of in een café; wat er in de buurt te doen is op dit gebied is hier te vinden!! Veel plezier.

Gratis deelkano's voor iedereen

Zoals in Amsterdam ooit het wittefietsenplan ontstond (maar nooit werd uitgevoerd), zo kent Zevenhuizen sinds vorige week een wittebotenplan. Dat wordt wel degelijk voortvarend aangepakt: vijf gratis te gebruiken kano's liggen inmiddels in de Willem-Alexander Baan en werden vrijdag gedoopt.

"Roeien is zo'n mooie sport, iedereen zou het moeten kunnen gaan doen", meende oud-Olympisch roeier Nico Rienks tien jaar geleden al. Hij bracht Cees van Bladel en Lenneke de Voogd, die hun watersportbedrijf runnen

18-04-2018 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Sunsetpodium voor talenten en regiobands

Naast het hoofdpodium op het festival Culinesse is er dit jaar voor gekozen op het tweede podium, het Sunsetpodium, talenten en gevestigde regionale bands te laten optreden. “Met dit tweede podium kunnen we aan de regio laten horen welke talenten zich dichtbij huis bevinden”, zegt organisator Brendo Festen. Kensington, Rowwen Hèze, Van Dik Hout, Memphis Maniacs, Niels Geusebroek en Nielson maken hun opwachting op het hoofdpodium.

Het vorig jaar geïntroduceerde Sunsetpodium was in 2015 het toneel voor dj’s maar dit jaar kiest de organisatie ook op

11-08-2016 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Taste of Music in 't Blok met AliaZ Acoustic en Gravel Town

Gravel Town

Taste of Music presenteert live: AliaZ Acoustic en Gravel Town op zaterdag 30 januari in 't Blok te Nieuwerkerk.

Gravel Town staat voor rauwe, authentieke, eerlijke muziek die door merg en been gaat en je terugvoert naar de Country, Rock & Americana van vervlogen dagen. Gravel Town bestaat na diverse wisselingen sinds 2013 in de huidige vorm. Gravel Town is een band, maar is eigenlijk nog meer een samenwerkingsverband van Singer-Singwriters. Iedereen schrijft, iedereen zingt, en iedereen draagt bij aan elkaars songs. Als creatieve brandstof voor het Rotterdamse kwartet hoor je Bruce Springsteen, John Hiatt, Bob Dylan of Tom Petty & The Heartbreakers terug.

Het werk van de Rotterdamse band AliaZ Acoustic kan worden omschreven als een pure en intense muzikale beleving. Er valt op AliaZ Acoustic niet tot nauwelijks een echt stempel te drukken. De groep bestaat uit; een gitarist/arrangeur met een Rock/Metal verleden, een klassiek geschoolde celliste, een van oorsprong Rock/Metal drummer als percussionist en een vocalist/songwriter met een voorliefde voor melancholie. En ondanks (of misschien juist door) deze individuele verschillen heeft de band zich een geheel eigen sound weten aan te meten en is vooral live op zijn best!

De avond begint om 20.00 uur, de toegang is €4,-. locatie IJsermanpad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

20-01-2016 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

DJ Contest GiMMe THa LiGHT

We naderen het eind van het jaar en dat betekent dat GiMMe THa LiGHT weer voor de deur staat. GiMMe THa LiGHT is hét feest dat plaatsvindt op Nieuwjaarsavond in ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook dit jaar wordt het knallen geblazen met dikke tunes en vette baselines. Als DJ of liveact heb jíj nu de kans om een plek te veroveren in de line up en de crowd gek te maken met jouw muziek! Wat moet je hiervoor doen? Maak een mix van minimaal 20 minuten en maximaal 1 uur, zet je mix op Soundcloud en stuur de link naar arthur@jeugdwerkzuidplas.nl. Als je geen Soundcloud hebt, kan je ook je mix uploaden bij Wetransfer.com en versturen naar hetzelfde emailadres. Ben je net begonnen met draaien, twijfel niet en schrijf sowieso je in! In de voorbereiding voor de contest vinden er een aantal workshops plaats waarbij je de mogelijkheid krijgt een plaatje te draaien en je voor te bereiden op de contest. Meedoen is hoe dan ook een goede ervaring.

08-10-2015 • 0 reactie(s) • Reageer

Koningsnacht in Gouda

Het belooft weer een spetterend programma te worden tijdens de Oranjenacht Gouda! Op de Markt zijn optredens van diverse bekende Nederlandse artiesten. 

Thema in 2015 is 'Back to the 80’s!'. Met optredens van onder andere Het Goede Doel, Mai Tai en Lois Lane. En met de vaste en populaire ‘huisband’ Vangrail is de sfeer weer gegarandeerd! Meer informatie over deze avond kun je hier vinden.

Aanvangstijden
Zondag 26 april 2015: 19:00 - 01:00 uur
Prijzen
Gratis
Bezoekersinformatie
Markt Gouda
2801 HM Gouda
Tel.: 0182583875

23-04-2015 • 0 reactie(s) • Reageer