Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

SuZon Yoga

Hatha Yoga of een van de andere lesmogelijkheden bij SuZon geeft velen een handvat om bewust om te gaan met adem, lichaamshouding, beweging en rust in het dagelijks leven. Bewust omgaan met adem, lichaamshouding, beweging en rust kan problemen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak voorkomen, verbeteren of genezen.
 
In de praktijk is gebleken dat yoga in bepaalde gevallen therapeutisch kan werken. Overleg eventueel met uw huisarts.
Bent u onder behandeling bij een arts of therapeut? Overleg dan altijd met hem of haar en stel uw yogadocent hiervan op de hoogte.
 
Gedurende het hele seizoen wordt er te Moordrecht les gegeven in:
HATHA YOGA        ASHTANGA YOGA (POWER YOGA)       ZWANGERSCHAPSYOGA
 
Regelmatig kan ingeschreven worden voor:
ADEM IN BEWEGING        IN STILTE ZIJN        SAMEN MET JE BABY (babymassage/bewegen met je baby)
 
INDIVIDUELE BEGELEIDING is mogelijk op afspraak. Zo kunnen enkele lessen onder meer ondersteuning geven bij de voorbereiding van diverse emotionele gebeurtenissen. Een examen, sollicitatiegesprek, huwelijk, auditie, ziekenhuisopname zijn slechts enkele voorbeelden.
 
Leslocatie: SuZoN, Schielandstraat 82 te Moordrecht
 
DE DOCENTEN zijn opgeleid bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte en onder andere gespecialiseerd in de lesonderdelen die zij geven. Regelmatig worden er bij- en nascholingen gevolgd, waardoor zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van yoga. Hierdoor worden regelmatig andere inzichten en methoden in het lesprogramma verwerkt. 
Contactgegevens: 
 
SuZon Yoga, Anja Dekker
Kerklaan 6
2841 XJ Moordrecht
tel.: 0182-373374

mail: anjadekker@suzon.nl

site: www.suzon.nl