Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Zevenhuizen bereidt zich voor op vernieuwd Oogstfeest

Met een inloopavond op maandag 6 februari trapte het nieuwe organisatiecomité de voorbereiding op het Oogstfeest 2017 af. Voorzitter Arie Dijkshoorn: "Het wordt een Oogstfeest 2.0. Met een nieuwe looproute voor bezoekers aan de braderie en met allerlei nieuwe activiteiten."

Het feest, dat dit jaar op zaterdag 2 september wordt gehouden, krijgt een metamorfose als het aan de organisatoren ligt. Bestuurslid Ron Stolk: "Het Oogstfeest is onder het

vorige bestuur uitgegroeid tot een Zevenhuizense traditie. Wij borduren op dat succes voort, maar doen wel wat aanpassingen waarvan wij denken dat ze het feest nóg leuker maken." Collega-bestuurslid Dick Kooij: "We willen van het dorpsplein het centrale punt maken. Daardoor wordt het drukker en gezelliger op het plein."

Op dit moment ligt de vergunningsaanvraag voor de nieuwe inrichting van het Oogstfeest bij de gemeente. Ter voorbereiding op die aanvraag deelde het bestuur flyers uit in het dorp en was er de inloopavond. Dijkshoorn: "De reacties zijn tot nu toe voornamelijk positief. Enkele omwonenden plaatsten een kritische noot. Uiteraard gaan we met hen zorgvuldig op zoek naar een passend antwoord op hun vraag."

BRON: Hart van Holland online

18-02-2017 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief