Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Sunsetpodium voor talenten en regiobands

Naast het hoofdpodium op het festival Culinesse is er dit jaar voor gekozen op het tweede podium, het Sunsetpodium, talenten en gevestigde regionale bands te laten optreden. “Met dit tweede podium kunnen we aan de regio laten horen welke talenten zich dichtbij huis bevinden”, zegt organisator Brendo Festen. Kensington, Rowwen Hèze, Van Dik Hout, Memphis Maniacs, Niels Geusebroek en Nielson maken hun opwachting op het hoofdpodium.

Het vorig jaar geïntroduceerde Sunsetpodium was in 2015 het toneel voor dj’s maar dit jaar kiest de organisatie ook op

dit podium verschillende bands te programmeren.

Op de tweede festivaldag, vrijdag 19 augustus treden van 17.00 tot 18.30 uur T-Bagger en Riddlebox op,  twee talentvolle bands uit Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel. Daarna staat de ervaren band Greenhouse op de bühne. Afsluiter is coverband Colibri, die eerder op het hoofdpodium stond.

Zaterdag zijn tussen 17.00 en 19.00 uur, in samenwerking met Popschool Ommoord vijf talentvolle bands geprogrammeerd uit de regio, die de kans krijgen zich te profileren bij een groot publiek.

Om 20.00 uur stapt Voice-winnaar Maan het Sunsetpodium op.  “Voor ons is Maan een voorbeeld van hoe talent kan doorbreken in Nederland, vandaar dat het super is dat zij hier komt spelen”, laat Brendo Festen weten.

Later op de avond neemt feestband Qwark het tweede podium in beslag. 

Voor meer informatie: www.culinesse.nl/programma


BRON: Hart van Holland Online

11-08-2016 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief