Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Sportief op weg naar werk!

Op 19 maart gaat de 5e editie van het project Sport4Work van start. Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en op zoek naar werk? Dan kun je je gratis aanmelden voor dit project om extra ondersteuning te krijgen in het vinden van een baan. Met een unieke combinatie van coaching, sport en een werkervaringsplek krijg je allerlei handvaten aangereikt om een 

baan binnen handbereik te krijgen. Zo'n vijftig jongeren deden mee aan eerdere edities, van wie de helft inmiddels aan het werk is. Wil jij ook aan de slag? Doe dan mee met Sport4Work!

Sport4Work is een samenwerkingsproject van Rotaryclub Zuidplas, Sport & Bewegen Zuidplas, De Jonge Krijger en Stichting Jeugdwerk Zuidplas. De coördinatie is in handen van Jeugdwerk Zuidplas. Voorwaarde voor deelname is dat je geen opleiding volgt, regulier werk hebt of een ander (uitkerings)traject volgt.

Sport4Work bestaat uit een programma van 10 weken.  De eerste 6 weken ga je drie dagen per week allerlei trainingen doen. In de ochtend is er aandacht voor o.a. presentatie- en sollicitatie technieken. Ook leer je wat jouw unieke kwaliteiten zijn, wat je wil bereiken en hoe je je eigen doelen kunt halen. In de middag staan er diverse sporten op het programma, waaronder een fittest, een bootcamp, team- en individuele sporten.

Hierna volgt een periode van 4 weken waarin je werkervaring op gaat doen bij een bedrijf in de omgeving. Natuurlijk wordt er veel aandacht besteed aan een goede match tussen jou en de werkervaringsplek.

Wanneer je het hele traject goed doorlopen hebt, krijg je een certificaat.

Voor meer informatie en aanmeldingen: www.jeugdwerkzuidplas.nl/Sport4Work

02-02-2018 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief