Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Kwartfinale European Battle of the Coverbands!

Na de succesvolle voorrondes van European Battle of the Coverbands, zijn de volgende spannende rondes van de European Battle: de kwartfinales! Op zaterdag 15 november is het in 't Blok. Vijf bands gaan weer keihard strijden om een plek te veroveren in de halve finale van de meest eerlijke en transparante coverbandcompetitie van Europa. Ook in de kwartfinales zal er één publiekswinnaar worden gekozen en één vakjurywinnaar.

On the Battle stage:
-             SEPARATE
-             Police Brutality
-             Ellements
-             ZIZ
-             WayWard

Separate is een energieke rockband, bestaand uit vijf man. die allemaal een passie hebben voor stevige rocksongs, hetgeen zeker tot uiting komt tijdens de optredens! De band heeft in haar korte bestaan een herkenbare, afwisselende setlist (The Kinks, Go Back to the Zoo, Metallica, Kaiser Chiefs,
Wolfmother etc.) opgebouwd met een eigenzinnige podiumsound!
Police Brutality is een 4-mans The Police tribute-band uit Den Haag. Behalve de bekende, spelen deze heren ook de wat minder bekende nummers van The Police. Hun uitgangspunt is, om deze niet te 'klonen' van de studioversies, maar zich te laten inspireren door live versies!
Ellements bestaat uit vier gedreven muzikanten. Zangeres Elle is een stoere rockchick die samen met deze mannen op weg is naar succes. Hierbij doen zij geen concessies in kwaliteit van de muziek, waarbij plezier voorop staat. Met een repertoire van “pop/rock en wat funk on the side” spelen zij hun favoriete hits van toen en nu, met een absoluut herkenbaar eigen stijl en geluid.
ZIZ is een vijf-mans Rock coverband uit Dordrecht. ZIZ speelt voornamelijk Hardrock en neemt je graag mee door de geschiedenis van de allerbeste rockbands. Een setlist bestaande uit melodieuze nummers van o.a. Deep Purple, Dio, maar ook TOTO, Dream Theater en Within Temptation. De band heeft een eigen sound die garant staat voor een stevig avondje rocken.
WayWard is een kick-ass rock coverband. Populaire rock covers worden op een eigen manier gebracht waarbij power en dynamiek hand in hand gaan. Maar ook ander repertoire krijgt een WayWard jasje… Rihanna, Duffy, Lorde…. maar dan anders…!

't Blok, IJsermanapad 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel/ 20:00 uur open/ entree €10,-/facebookevent. Voor meer info zie ook  www.europeanbattleofthecoverbands.com

11-11-2014 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief