Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

inschrijven voor audities SNOOT tot 25 jan.

Inschrijving audities
Wil je meedoen met deze talentenjacht? Wie op 19 april in het zonnetje gezet wil worden op het podium van theater Swanla in Zevenhuizen, kan zich nog tot zaterdag 25 januari voor audities inschrijven viawww.snootopenpodium.nl.

Deze talentenpresentatie wordt dit jaar voor de negende keer gehouden. De vernieuwde organisatie staat garant voor een stralende avond. SNOOT! (Stars Not Only On Television!) is een talentenpresentatie voor artiesten vanaf de leeftijd van een middelbare scholier. Voor menig artiest is SNOOT! al een springplank geweest naar grotere podia.

 

Met ingang van dit jaar werken de vrijwilligers van SNOOT! samen met Stichting Jeugdwerk Zuidplas. De SNOOT!-vrijwilligers, die deze talentenshow namens de Culturele Vereniging Hotel Vos organiseren, hebben daarmee een nog groter draagvlak gecreëerd voor deze grootste talentenshow uit de ruime regio rond Zevenhuizen.

Eerste duidelijke resultaat van deze samenwerking is de locatie van de audities. Deze worden op 10 en 11 februari gehouden in 't Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

10-01-2015 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief