Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Doe jij ook mee met Stoptober?

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. 28 dagen samen stoppen met roken vergroot de kans om het vol te houden met een factor vijf! Eén van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

Hoe gaat het in zijn werk?

Via de app ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om

vol te houden, ook als het even wat minder gaat. De app biedt afleiding met bijvoorbeeld filmpjes en puzzels. Ook krijg je tips wat je kunt doen op eventueel moeilijke momenten.

Via social media als Facebook, Twitter en Instagram hou je contact met medestoppers. Die bieden afleiding op de momenten dat jij dat nodig hebt. Je kunt reageren en ervaringen delen. Kortom: via social media ervaar je écht wat ‘samen stoppen’ betekent.

Hoe het ‘stoppen met roken’-avontuur bij anderen uitpakt, volg onze Facebook pagina en kijk van 1 t/m 5 oktober naar het stophuis op zorg.nu/westoppen. 50 rokers laten zich de eerste 5 dagen van stoptober vrijwillig opsluiten. Wil je je medestoppers ook weleens in het echt ontmoeten? Misschien tref je elkaar bij de Stoptobercamper die ook dit jaar weer op tournee gaat. Kijk daarvoor in de agenda.

Meedoen aan Stoptober is dus méér dan 28 dagen stoppen met roken. Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireer jij andere rokers om mee te doen en vol te houden…!

BRON:stoptober.nl

27-09-2017 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief