Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Cinema Gouda open in herfstvakantie!

Vanaf afgelopen donderdag 16 oktober is Cinema Gouda de ultieme plek om jouw film te beleven. Cinema Gouda, dé nieuwste bioscoop van Nederland! Een moment waar veel mensen in en rondom Gouda reikhalzend naar uit hebben gekeken. De officiële opening met genodigden vindt op een later tijdstip plaats, echter het publiek kan tijdens de Herfstvakantie alvast komen genieten van de nieuwste films.

Genieten als een VIP
Cinema Gouda is uitgerust met de nieuwste techniek op het gebied van beeld en geluid. Bovendien bezit zaal 1 de nieuwste techniek voor bioscoopgeluid: Dolby Atmos. Dolby Atmos heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven!

Cinema Gouda wil het beste voor haar bezoekers. Daarom is er veel aandacht besteed aan het zitcomfort en beenruimte in de zes zalen. Bovendien beschikt zaal 1 over 38 VIP¬-stoelen met een extra brede zitting en bredere armleuningen plus een tafeltje voor een hapje en drankje. Over Cinema Gouda Cinema Gouda heeft 6 zalen, waarvan 4 zalen zijn uitgerust met 3D. Verder zijn er 2 bars, 786 stoelen en 38 VIP-stoelen. Dankzij het vele gebruik van glas is er in Cinema Gouda ook na de film genoeg te zien: vanaf de bovenste etage biedt de foyer een imposant uitzicht over Gouda in westelijke richting.

Bron: welkomingouda.nl

19-10-2014 • 0 reactie(s)

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief