Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Bureau Jeugdzorg ZHM

Bureau Jeugdzorg is er voor kinderen en jongeren en hun ouders of verzorgers die problemen hebben bij het opgroeien en opvoeden. Samen bekijken we hoe we de problemen aan kunnen pakken. En welke hulp daar eventueel bij nodig is. Wij zijn ook de organisatie voor jeugdbescherming, jeugdreclassering en het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling. Meer informatie over Bureau Jeugdzorg vind je op www.bjzzuid-holland.nl
 

Wil je gewoon een keertje met iemand praten over je problemen? Bel dan eens met de Kindertelefoon: 0800-0432. Chatten kan ook via www.kindertelefoon.nl.

 

Problemen? Ga ermee naar Bureau Jeugdzorg!


 
Thuis, op school, op je werk maar ook met vrienden en vriendinnen loopt het niet lekker. Misschien heb je iets naars meegemaakt en lijkt het alsof vanaf dat moment alles fout gaat.
 
Soms lucht het op als je met een vertrouwd persoon kunt praten over jouw problemen. Bijvoorbeeld met een goede vriend of vriendin, een leerkracht of je huisarts. Soms helpt dat, soms niet. Als zij je niet kunnen helpen of als je liever praat met iemand die je niet kent, bel dan met Bureau Jeugdzorg. Samen met jou bekijken wij hoe je de problemen zelf kunt aanpakken. Als wij denken dat je hulp nodig hebt van anderen, dan kunnen wij dat samen met jou regelen.
 
Als je wilt weten hoe je met ons in contact kan komen, kies je in de linkerkolom voor Hoe krijg je hulp?
 
Op onze website vind je ook informatie over onze organisatie, kan je onze folders downloaden, vragen van andere kinderen of jongeren lezen, met natuurlijk de antwoorden, en nog veel meer.
 
Contactgegevens:
 
Bureau Jeugdzorg Zuid-Holland
Zuid-Holland Midden
 
Postadres:
Boelekade 19
2806 AS Gouda
Bezoekadres:
Noothoven van Goorstraat 11c
2806 RA Gouda
Tel. 0182 57 39 33
Fax 0182 57 34 04
Website: www.bjzzuid-holland.nl