Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Cultuur/Onderwijs

In dit menu kun je zoeken naar alles op het gebied van Cultuur en Onderwijs in en om de dorpskernen van de gemeente Zuidplas!

 

mailen met jongerenwerker

JIZU.nl
Dit is een website speciaal voor jongeren in de gemeente Zuidplas. Je kunt hier lezen, kijken, zoeken, testen, vragen, chatten en meer!

Vragen staat vrij!!
Opgroeien kan soms lastig zijn. Je loopt ergens tegenaan en weet niet hoe je daarmee om moet/kan gaan. Of je hebt vragen en weet niet aan we je deze vragen kunt stellen.

Wie slim is, stelt vragen
Een vraag stellen is nooit gek, of het nu gaat om verliefdheid, ruzie, ouders, seksualiteit, drugs, vriendschap, relaties, zakgeld, uitgaan, gepest worden of iets anders.

Anoniem mailen
Wil je het liefst anoniem vanuit huis of vanaf je telefoon je vraag mailen? Dat is hier op JIZU.nl mogelijk. Vul je vraag in en je krijgt z.s.m. je antwoord van de door jou gekozen jongerenwerker.

09-03-2018 • Reageer

Leuke site voor jongeren: 7Days

7Days,  de 'grote broer' van kinderkrant Kidsweek, is een Nederlands nieuwsplatform voor jongeren van twaalf tot en met achttien jaar. De krant valt 46 keer per jaar, elke vrijdag, bij abonnees op de mat. Op Sevendays.nl verschijnen dagelijks nieuwsverhalen, achtergronden, uitleg bij het nieuws, tips en how-to’s en recensies die voor jongeren relevant en interessant en nuttig zijn.

De gratis app 7Days Nieuws biedt elke dag de zeven beste artikelen van Sevendays.nl en ook via social media worden jongeren op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws dat voor hen relevant is.

12-02-2018 • Reageer

Sportief op weg naar werk!

Op 19 maart gaat de 5e editie van het project Sport4Work van start. Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en op zoek naar werk? Dan kun je je gratis aanmelden voor dit project om extra ondersteuning te krijgen in het vinden van een baan. Met een unieke combinatie van coaching, sport en een werkervaringsplek krijg je allerlei handvaten aangereikt om een 

02-02-2018 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Pluck & Strum Café

Gitaar- en ukeleledocent Harald Boxtart van MOZ-Art organiseert voor 3 februari een eerste Pluck & Strum Café.

De middag is bedoeld voor iedereen die elk willekeurig type gitaar of ukelele speelt of er graag naar luistert. "Speel je jazz op een elektrische gitaar, ben je

30-01-2018 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Meedoen met NLDoet

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor

18-01-2018 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer