Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Cultuur/Onderwijs

In dit menu kun je zoeken naar alles op het gebied van Cultuur en Onderwijs in en om de dorpskernen van de gemeente Zuidplas!

 

Leuke site voor jongeren: 7Days

7Days,  de 'grote broer' van kinderkrant Kidsweek, is een Nederlands nieuwsplatform voor jongeren van twaalf tot en met achttien jaar. De krant valt 46 keer per jaar, elke vrijdag, bij abonnees op de mat. Op Sevendays.nl verschijnen dagelijks nieuwsverhalen, achtergronden, uitleg bij het nieuws, tips en how-to’s en recensies die voor jongeren relevant en interessant en nuttig zijn.

De gratis app 7Days Nieuws biedt elke dag de zeven beste artikelen van Sevendays.nl en ook via social media worden jongeren op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws dat voor hen relevant is.

04-10-2017 • Reageer

Stagemisbruik is niet OK

21-09-2017 • 0 reactie(s) • Reageer

8 weetjes over de tong

Weet jij uit hoeveel spieren je tong eigenlijk bestaat? En dat een afwijkende kleur kan duiden op verschillende ziektes? Acht interessante weetjes over de tong.


1. Je tong is een echte spierbundel

Wist je dat je tong vooral uit spieren bestaat? Het lijkt misschien één grote spier, maar dat is het niet.

Er zitten spieren aan de binnenkant en aan de buitenkant van de tong. Extrinsieke spiertjes verbinden de tong met de

13-09-2017 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

Alle geslaagden, gefeliciteerd!

26-06-2017 • Reageer

IJsselkids zamelen geld in voor Rijckehove tijdens Zomerfeest

Capelle - Op woensdag 28 juni vieren de kinderen van kindercentrum Neverland en BSO Het Lachhotel hun zomerfeest op het plein van obs West. Tijdens het zomerfeest zijn er diverse activiteiten waarvan de opbrengsten worden gebruikt voor leuke attenties voor de bewoners van verzorgingstehuis Rijckehove.

Spelletjes en plantjes

"Dit jaar heeft het zomerfeest een speciaal tintje. In de voorbereidingen op het zomerfeest hebben de kinderen zelf bedacht dat ze graag geld willen inzamelen voor de 

22-06-2017 • Lees verder / Reageer