Info

JizuTube

Streetreport Jizu aflevering 1: Vuurwerk

Cultuur/Onderwijs

In dit menu kun je zoeken naar alles op het gebied van Cultuur en Onderwijs in en om de dorpskernen van de gemeente Zuidplas!

 

Autisme Belevings Circuit

29-10-2018 • 0 reactie(s) • Reageer

18 jaar, en dan?

19-07-2018 • 0 reactie(s) • Reageer

Jeugdvakantieweek 2x 2018

De zomervakantie komt er weer aan. Voor veel kinderen een tijd van op vakantie gaan. In de eerste en laatste week van de zomervakantie organiseert Welzijn Zuidplas de Jeugdvakantiespeelweek. Per abuis staat in het Hart van Holland dat hier het programma te vinden is. Vandaar dit berichtje....het programma staat op de site van Welzijn Zuidplas.

11-07-2018 • Reageer

Belasting terugvragen van je vakantiebaan?

Je betaalt belasting als je werkt. Van je loon moet een bepaald percentage naar de overheid zodat de algemene voorzieningen (wegen, gezondheidszorg) in Nederland betaald kunnen worden. Als je nog niet veel verdient met je bijbaan of vakantiewerk, krijg je vaak belasting terug. Dat heet: belastingteruggave jongeren.

Met het digitale aangifteprogramma van de Belastingdienst kunnen jongeren, studenten en scholieren belastinggeld terugvragen. Ongeveer in januari of februari krijg je 

22-06-2018 • 0 reactie(s) • Lees verder / Reageer

mailen met jongerenwerker

JIZU.nl
Dit is een website speciaal voor jongeren in de gemeente Zuidplas. Je kunt hier lezen, kijken, zoeken, testen, vragen, chatten en meer!

Vragen staat vrij!!
Opgroeien kan soms lastig zijn. Je loopt ergens tegenaan en weet niet hoe je daarmee om moet/kan gaan. Of je hebt vragen en weet niet aan we je deze vragen kunt stellen.

Wie slim is, stelt vragen
Een vraag stellen is nooit gek, of het nu gaat om verliefdheid, ruzie, ouders, seksualiteit, drugs, vriendschap, relaties, zakgeld, uitgaan, gepest worden of iets anders.

Anoniem mailen
Wil je het liefst anoniem vanuit huis of vanaf je telefoon je vraag mailen? Dat is hier op JIZU.nl mogelijk. Vul je vraag in en je krijgt z.s.m. je antwoord van de door jou gekozen jongerenwerker.

09-03-2018 • Reageer

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief
Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas Gemeente Zuidplas Jeugdwerk Zuidplas Blixum JIP Zuidplas Actief